Hemma-dag

I morse gjorde pappa scones, det är mums det. Fast innan frukost fick jag och Tett en varsin flaska med välling, också duschade vi med mamma sen. Fast vi ångrade att vi hoppade in i duschen med henne när hon började tvätta håret och så på oss, det hade vi inte räknat med.

Det var gott med scones, och sen gick vi ut och lekte. Ni må tro att vi är snabba att få på oss kläder när vi är lediga och ska få leka efter frukost, det gillar vi 🙂

Vi var ute hela hela dan, först på baksidan. Mamma städade förrådet ute igen, eftersom musen varit där och stökat till igen, och jag och brorsorna lekte med bilarna och i sandlådan. Sen drack vi vatten och blåste såpbubblor, innan det var dags att gå till andra sidan och cykla lite.

Sedan åkte mamma och Moltas iväg och handlade lite. Tett sov redan då, för han hade bråkat med mig och krockat med mig på cykeln så att jag ramlade. Ni må tro att jag har blivit duktig att cykla, mycket bättre än Tett till och med. Jag fick också vila en stund sen, och när pappa kom och väckte mig sen hade mamma och Moltas redan kommit hem, och grillad mat stod på bordet. Och vet ni då? Vi hade fått ett alldeles eget bord dessutom som jag och brorsorna satt vid och åt.

Till efterrätt blev det jordgubbar, men vi hann leka ute en stund till mellan maten och efterrätten, för mamma och pappa tar ju så himla lång tid på sig att äta…

Lämna ett svar