Fler Moltasar

På restaurangen där min ena lillasyster jobbar kom det idag in en familj för att äta. De hade ett barn med sig och ropade Moltas efter honom. Min lillasyster frågade om hon hörde rätt att han hette Moltas, och mamman bekräftade det. Bettan (min syster) berättade då att hon hade en systerson som också hette Moltas, och frågade mamman vad de fått namnet ifrån (eftersom det är ganska ovanligt). Mamman berättade då att han var döpt efter en tjur. Bettan trodde inte sina öron och sa förvånat "efter en tjur?", och mamman berättade vidare att hennes föräldrar hade kossor, och att de haft en liten tjur som hette Moltas.

 

Det är nästan lite för otroligt för att vara sant. En till Moltas som är döpt efter en tjur. Och inte bara efter en tjur, utan efter mammans föräldrars tjur. Läskigt.

2 reaktioner till “Fler Moltasar”

Lämna ett svar