Vilas 2-årsdag

Jag och mormor väntade i mamma och pappas säng, så kom alla och sjöng för oss. Mormor har ju samma födelsedag som jag. Vi fick paket och jordgubbsbakelser, det var mums. Jag fick t ex en Pippi-box med massor med Pippi-filmer, och en Bamsen-gris (en sån gris som Lotta har). Åh vad glad jag blev! Tett och Moltas fick också lite paket, fast jag fick mest.

Efter frukost åkte vi och tittade på mammas grisar på museet. Det var spännande. Vi tittade på en annan utställning också, sen gick vi och åt lunch på Kalle på Spången. Mys!

Sedan begav vi oss hemåt och ställde till med kalas. Farmor, farfar, oldemor och oldefar kom och hälsade på, och hade paket med sig. Jag fick ett jättefint Pippi-nattlinne till exempel, det ni!

Vi fikade massor med bullar och kakor och tårta, sen lekte vi med alla nya saker. Till kvällsmat fick vi lite plock, det gillar jag. Oj, höll ju på att glömma, jag hade såklart en jättefin ny kalasklänning på mig idag med 🙂


Lämna ett svar