Frank

Det finns många bra restauranger i Västerås (för många skulle jag gissa om man ser till hur få som går ut och äter i den här stan). Det finns dock en restaurang som är utöver alla andra, Frank. Att gå dit är total lycka, med god mat, trevligt barhäng, lagom många platser, gott bröd innan maten, trevlig personal, gott vin och fina menyer. Det är ett litet supermysigt ställe, där du allt som oftast måste ta en drink innan maten medan du väntar på bord, eftersom antalet sittplatser är få. Men det höjer bara restaurangupplevelsen tycker en fördrinks-gillare som jag 🙂 De har dessutom ingen fast meny utan den ändras beroende på säsongens råvaror, vilket gör att det blir spännande och oväntat för varje besök, och fantastiskt gott. En klar femma i betyg, kom och käka med oss nån gång vet jag!

 

Ps. På lördagar finns något som heter "Frank rules" som innebär att köket bestämmer menyn, och man kan köpa till dryckespaket till, där de även bestämmer drycken till. Inget vi testat än, men förhoppningsvis snart. Man behöver vara minst 6 personer för att välja det alternativet, så om nån vill hänga med oss, säg till så vi kan fixa barnvakt. Och vi lovar, Frank rules 🙂

Lämna ett svar