Säg hur, säg hur, säg hur blir man större?

Nån som minns den gamla fina smurf-låten om hur man ska göra för att bli större? Vi har i sommar haft en Tett som av många anledningar funderat över just den frågan. När Moltas får sitta i en bilbarnstol som går att flytta och sätta längst fram eller längst bak i bilen, och Tetts stol sitter fast och inte går att flytta, och vi berättade att det berodde på att Moltas var större, så undrade Tett förtvivlat "men hur länge ska jag vara såhär då"?

 

Han har dessutom varit deppig för att han inte fått vara med och leka med Moltas och hans kompisar, över att Moltas börjat skolan och han själv måste vara kvar på dagis, och över att Moltas fått en alldeles egen iPod touch (han själv fick bara en i plast).

 

Ja, det är inte lätt att vara liten. Men han ser i alla fall fram emot att bli stor, och få bli pilot och kock, och att ha en alldeles egen iPhone. 

Lämna ett svar