Maskerad på dagis, sen till Stockholm

Idag var det maskerad på dagis. Mamma och Moltas var ju i Stockholm, så vi var ensamma hemma med pappa. Vi klädde ut och till häxa och Robin, och på dagis var det kul med maskerad. Vi hade hamburger-kiosk till lunch och fick sitta på golvet och äta, mycket spännande!

När pappa hämtat oss på dagis så åkte vi med bilen till Stockholm sen, till mormor, mamma och Moltas som var i lägenheten. Vi fick paket som mormor och Moltas köpt tidigare på dan (lego och my little pony). Mormor och Moltas hade köpt och gjort en fin pumpagubbe med som var ute på balkongen som vi tittade på. Mamma och mormor fixade mat till oss som vi åt medan pappa var och handlade pizza till sig, mamma och mormor. Sen kollade vi på film medan de åt sen, och somnade sen gott på soffor, madrasser och i sängar 🙂

Sent på kvällen sen kom morfar, men så hade vi somnat för länge sen…

Lämna ett svar