I Stockholm med mormor

I morse kom mamma och pussade mig hej då innan hon gick och jobbade (jag fick sova med mormor i hennes säng). Sen åt jag och mormor frukost och hade en mysdag. Vi gick till lekparken och sen gick vi en sväng på stan. Det var kul, men det som var lite tråkigt var att jag fick skoskav av mina nya skor. Typiskt. Jag och mormor såg en Pikatchu som hoppade upp på en lastbil också. Gissa om vi blev förvånade?

Vi köpte en pumpa på vägen hem jag och mormor, som mormor gjorde iordning sen och skar ögon och mun på och så. Sen satte vi ljus i den och satte ut den på balkongen. Ni må tro att den blev fin!

På kvällen kom mamma hem, och samtidigt kom pappa, Tett och Vila. Vi skulle sova hos mormor inatt också. Och morfar kom också med tåget sent på kvällen, men då sov vi sedan länge sedan (men vi får ju träffa honom imorgon som tur är).

Lämna ett svar