Jag klipper mig och vi hämtar Björn

Idag efter sen frukost frågade mamma mig om jag ville åka med henne ner till stan för att klippa mig. Och ja, det ville jag så gärna, för när man klipper sig, då får man klubba 🙂

Mamma och jag gjorde oss iordning och åkte ner till stan. Och vet ni? Jag fick åka i framsätet, i Moltas stol. Oj vad spännande.

Vi fick vänta lite på min tur hos frisören, sen fick jag titta på Tom och Jerry medan jag klipptes, det var kul. Jag blev såklart jättefin i håret med 🙂 Men sen när jag var färdig blev jag lite ledsen, för jag fick ingen klubba. Men när mamma skulle betala frågade frisören om hon fick ge en klubba till mig, och då blev jag glad igen (annars hade mamma lovat att jag skulle få gå och köpa en klubba).

Mamma provade lite kläder sen på Vero Moda, medan jag åt min klubba, och sen åkte vi till Bauhaus för att köpa lite smågrejor. På vägen in till stan sen, för att hämta Björn vid tåget, så somnade jag, och vaknade inte förrän vi kom hem. Då blev jag jättechockad över att Björn helt plötsligt satt i bilen med.

Lämna ett svar