Små bollar av lax

Jag tycker om att prova nya saker. Reklam för nyheter går nästan alltid hem hos mig. Senaste i raden nyheter på mathyllan är "små bollar av lax". Lättfixad mat känns nästan som ett måste i vårt liv, och lax ska ju vara bra mat (nu innehåller de bara 30% lax, men det är ju mer än att inte äta lax alls i alla fall). Just de här finns i tomat- ost- eller thai-sås, och serveras med fördel till pasta, nåt som de flest barn gillar. Vi har testat ostsåsen på barnen, och den gick hem, det gick ner både en och två portioner. Små och söta var bollarna med, men jag måste säga att storleken på laxbollarna ännu mer förstärkte känslan av kattmat, som förpackningarna även bidrar starkt till. Får ett plus för smak och enkelhet, men förpackningarna måste nog göras om ifall de ska kunna säljas till barnfamiljer.

En kommentar till “Små bollar av lax”

Lämna ett svar