Mormor, morfar och Bettan med oss

Mamma berättar:

Idag kom mamma, pappa och Bettan hit (mormor, morfar och moster). De skulle vara med barnen medan jag och Tård skulle till Varberg och surfa. Det var härligt att få hem Tett igen, åh vad hela familjen längtat efter honom. Men när Tett väl kommit hem så ville han inte följa med och hämta Moltas på skolan, trots att han längtat så efter honom. Han blev jättearg, men jag tog ändå med honom i bilen och åkte iväg. Samtidigt gick mamma, pappa och Bettan och hämtade Vila på dagis.

När vi väl kom fram till skolan däremot blev Tett såklart superglad över att se Moltas igen (och tvärtom). Inte utan att man blir lite rörd över att se syskonkärleken… de fullkomligt skuttade ut från skolan tillsammans sen. Vi åkte ner och hämtade Tård på jobbet efter skolan, och sen var det dags att åka hem.

Efter en kort paus hemma sa vi hej då och begav oss neråt Varberg för en helg av surfäventyr. Barnen var mycket nöjda att vinka av oss, de såg fram emot en helg med mormor, morfar och Bettan.


Lämna ett svar