Bra föreläsare

Jag har under hösten gått en utbildning här i Västerås som heter KickStart. Det är en utbildning för nyföretagare och entreprenörer och innovatörer. En kväll i veckan har vi haft föreläsning, och jag har under den (och mitt jobb och Affärs- och idéhusets seminarium) fascinerats över hur mycket inspiration och kickar man kan få av en bra föreläsare.

 

Jag har sett föreläsare som fångat mig med poesi, med skratt, med roliga exempel, med att ha lärt sig namnet på alla åhörare bara genom att ha skakat hand med alla eller helt enkelt bara med en fantastisk snack- eller säljförmåga. Veckans hyllning går i alla fall till alla er som lyckats inspirera och uppmuntra mig med era föreläsningar. Jag är grymt imponerad av er och vill ge ett stort TACK för allt ni gett mig.

 

Ps. Jag var senast igår på ett lunchseminarium om kreativitet med Henrik Schyffert, och skrattade i nästan en timme i sträck. Och fick dessutom ett antal bra tips och självförtroende-kickar.

Lämna ett svar