Disco-premiär

Vet ni? Idag har jag varit på mitt allra första disco. Det var på skolan, på kvällen. Mamma tog med mig, Tett och Vila till leksaksaffären efter dagis och skola och köpte hårspray med färg, som jag skulle kunna ha på discot. Det blev snyggt, jag valde röd färg. Sen valde vi ut en svart tröja med rött tryck, också ville jag ha röda byxor till. De röda byxorna jag hade var lite för små, men jag sa att det inte gjorde nåt, jag hade ju ändå en tröja över, så det syntes inte att jag inte kunde stänga knappen.

Pappa gick med mig till discot. Jag gick och dansade direkt, sen var det en knas-tävling så att en massa inte fick dansa längre, till exempel jag. Typiskt. Då blev jag lite ledsen, men sen började vi dansa och leka igen. Samuel var ju också där. Stackars Isac missade discot, för hans mamma var magsjuk 🙁

Pappa gick hem efter en stund, och jag köpte godis och chips och dricka, jag hade fått pengar med mig. Sen när det nästan var slut (discot alltså) så ramlade jag när vi dansade, så då blev jag ledsen och ringde efter pappa. Då var han redan framme på skolan och skulle kolla hur det gick för mig. Tur, då behöver jag inte vänta. Sen när vi började gå hemåt frågade pappa om jag ville vara kvar på discot om han också var där, och det ville jag, så vi vände och gick tillbaka och stannade tills det stängde.

När vi kom hem gick Vila och Tett och la sig, och jag fick vara uppe lite senare och titta på Idol med mamma och pappa. Ibland är det skönt att vara äldsta barnet i familjen 🙂

Lämna ett svar