Martin och Erik firar årets sista dag med oss

Idag är det årets sista dag. Tänk va, vad spännande. Imorgon är det både nytt datum, ny månad och nytt år.

Martin kom hit till oss mitt på dan idag, och åt lunch med mamma och pappa. Sen kom Erik på eftermiddagen med. De skulle fira årets sista dag ihop med oss.

Vi fick plockmiddag idag med chips, ost, oliver och korv, det var smaskens. Sen fick vi snacks och godis med, det måste ju firas att det ska bli ett nytt år. Mamma, pappa, Erik och Martin åt lite snacks och drack drinkar och skålade med oss också. Vi fick roliga sugrör till vår dricka 🙂

Vi gick och la oss ganska sent ikväll, och efter vi somnat åt mamma, pappa, Erik och Martin nyårsmiddag, och precis den timmen som det blev nytt år drack de champagne och tittade på alla fyrverkerier. De sköt massor med raketer, och mamma sa att det lät så mycket att hon trodde att vi skulle vakna. Men det gjorde vi inte, vi sov gott som bara den när mamma kom upp och tittade till oss.


Lämna ett svar