Välkommen nya år!

Jag har haft lite som tradition att skriva en liten årskrönika varje år, som nyårshälsning här på twum. I år har jag inte hunnit skriva någon, och jag konstaterar att det i sig sammanfattar året som gått ganska bra. 2009 har varit året då jag inte hunnit med… Tidigt i år blev jag faster, och jag har hunnit träffa lilla Molly alldeles för sällan. Jag har ett jobb som jag stortrivs med, men där jag ständigt kämpar med att jag inte hinner med det jag vill. Jag har gått ett nyföretagarprogram där jag hann ta åt mig alldeles för lite av tipsen jag fick, och har ett företag som skulle kunna växa massor, om jag bara hade tid att ta tag i det. Jag har träffat nya vänner som jag inte hinner träffa så ofta jag vill, har en bok som ligger halvskriven som jag bara skrivit ett enda kapitel i på hela året. Är gift med min stora kärlek som jag knappt hunnit prata med på hela hösten, för att inte tala om hur lite tid jag hunnit lägga på min hälsa under året. Uteluncherna har varit många, motionen obefintlig och stressen hög. Men 2009 har haft sina ljuspunkter med, och en av dem är att det nog har varit det år då jag har tagit till vara på tiden med mina barn på ett bättre sätt än vad jag tidigare varit klok nog att göra.

 

Ja, det var kort och mycket som inte hann bli sagt. Med hopp om att jag hinner med lite mer under 2010, önskar jag alla ett gott nytt år. Och faktiskt, ett nytt decennium. Tänk vad 10 år går fort, det var väl ganska nyss vi undrade om nånting överhuvudtaget skulle funka när 1999 blev 2000?

Lämna ett svar