Circus

Om man kan bli förälskad i ett ställe, så har jag hittat min förälskelse i Västerås. Min förälskelse är en bar som heter Circus och som marknadsförs, ägs och drivs av samma personer som har fantastiska Frank, som jag skrivit om tidigare. Lika intimt och litet som Frank, och med samma perfekta placering är dock Circus är snäppet coolare. Men en inredning som går all the way, från cirkustälts-tak och sammetsinredda möbler till servitörer klädda i cirkusdirektör-kavajer och med en avslutningsfras på kvittot som säger "Ni betjänades av: One of the Clowns" kan man inte annat än bli störtförälskad. Jag älskar varje millimeter av Circus, och jag skulle kunna välja att spendera varenda av mina utekvällar bara bara där (har spenderat en hel del av dem där, och faktiskt fått frågan från mina kollegor pga mina facebook-statusar var jag hittar alla cirkusar att gå på ;).

 

Jag har ofta känt en begränsning i restaurangutbudet i Västerås när jag jämfört med Stockholm (så klart), men faktum är att jag inte sett ett enda ställe i Stockholm som kommer i närheten av Circus. Faktiskt ingenstans i hela världen.

Lämna ett svar