På Ikea och ratatoille

idag fick jag följa med mamma till Ikea. Eller ja, vi följde med mamma alla tre, men Tett och Moltas fick gå in i lekrummet och leka, och jag fick följa med in på affären. Jag åkte rutschkana där, och lekte på barnavdelningen en stund. Sen blev jag så arg så arg när mamma sa att jag skulle sitta i vagnen igen, så ni kan inte tro. Jag skrek hela vägen ända tills vi kommit utanför kassorna, och mamma frågade om jag ville ha korv. Det ville jag, jag var ju vrålhungrig. Mamma köpte korv till mig och brorsorna, sen hämtade vi ut dem från lekrummet. Vi åt massa korv, så vi gick och köpte mer sen när pappa kom (han hade varit och handlat mat). Smaskens.

När vi kom hem hjälpte vi pappa att laga rataoille. Tett var den enda som ville smaka, men han sa att det var gott. Mamma och pappa ska smaka ikväll, när vi gått och lagt oss.


Lämna ett svar