Trött

Oj vad jag var trött i morse. Jag vaknade vid halv sju och grät, och frågade efter Bamse-grisen. Pappa hittade den till mig, men då hade jag redan somnat om för länge sen (i mamma och pappas säng). Sen ville jag inte vakna när mamma försökte väcka mig för att det var dags att gå till dagis. Jag var så trött så trött. Jag somnade när jag stod upp, och när jag satt på toaletten. Mamma frågade om jag ville ha en banan, för att jag åt så dåligt igår kväll, och det ville jag. Oj vad gott det var, jag var alldeles skakis av hunger.

Jag somnade direkt sen när mamma satt mig i bilen, och sov gott på vägen till dagis. Mamma berättade för dagisfröknarna att jag var så jättetrött. Men jag hade ingen feber eller nåt, så mamma tänkte att jag kanske bara sovit lite dåligt.

Ända till efter lunch var jag trött, och då hade jag ändå sovit middag väldigt länge. Då tänkte fröknarna att jag kanske inte var helt kry, och ringde efter pappa som kom och hämtade mig och Tett. Sen gick vi och hämtade Moltas med, och sen fick jag gå och sova direkt efter maten. Det var skönt, för jag var ju så himla trött. Imorgon ska mamma vara hemma med mig.

Lämna ett svar