Alla hjärtans dag

Idag efter frukost var vi barn hemma med pappa och morfar. Mamma och mormor åkte en sväng till stan, och när de kom tillbaka hade mormor köpt presenter. Vi fick en cool starwars-t-shirt var, och Vila fick hårspännen och en Kitty-tröja.

Vi gick vi ut och byggde snögrotta med mormor efter att vi öppnat våra paket, och åkte stjärtlapp i trädgården, det var kul. Sen gick vi in och åt lunch, och sen sa vi hej då till mormor och morfar som skulle åka hem. Mamma skjutsade dem till tåget.

När mamma kom tillbakai fick vi Alla hjärtansdags-paket. Vi fick sängkläder, Moltas fick Tom och Jerry, Tett fick Batman och Vila fick Kitty. Också fick vi böcker också, En Kitty-bok och två Mulle Meck-böcker. Och en present till fick vi med, efter maten. Den bästa presenten av alla, nämligen Ben 10-figurer och en Ben 10-film. Vi tittade på den sen hela familjen. Vilken mysig hjärtedag 🙂Lämna ett svar