Mormor och morfar kommer

I morse när vi vaknade visste vi att det var en rolig dag idag. Idag skulle nämligen mormor och morfar komma och hämta oss på dagis och skolan, åh vad kul. Gissa om vi längtat efter dem!

Mamma, pappa och morfar kom och hämtade oss, och sen gick vi hem och myste i soffan. Vi tittade på Harry och dinosaurierna och slappade medan mamma jobbade lite. När pappa kommit hem fick vi risgrynsgröt, och sen åkte mamma och pappa iväg och handlade mat och så. Då fick vi ett varsitt påskägg av mormor och morfar. Det var godis och en liten virkad gosis i äggen.

När mamma och pappa kom hem igen åt de middag med mormor och morfar medan vi tittade på film, och sen åkte mamma och pappa iväg på konsert, och vi gjorde oss klara för sängen med mormor och morfar. Men först myste vi en stund till med dem, man måste ju passa på 🙂

Lämna ett svar