Hälsar på en bebis

Idag åkte vi till Stockholm och hälsade på oldemor och oldefar och åt lunch med dem. Sedan stannade pappa och brorsorna där medan jag och mamma åkte och hälsade på Sara, Andreas och Hilma. Hilma är en liten jättesöt bebis. Och hon hade ett jättefint gunglamm som jag fick låna.

Vi fick fika där, och mamma gosade med Hilma. Hon var jättegosig. Sen lekte jag och hjälpte Andreas att ge honom nappen till Hilma när hon skrek. Jag gillar bebisar.

När det var dags att åka hem sen blev jag jättearg när mamma inte hittade nån parkering hos oldemor och oldefar, så att jag inte fick gå in och leka en stund till där. Brorsorna och pappa var tvungna att komma ner så vi fick åka direkt hem. Godispåsen som jag fick av oldemor och oldefar gjorde förstås att jag blev lite gladare 🙂

När vi somnat sen på kvällen firade pappa och mamma Earth hour genom att stänga ner alla lampor under en timme. Det var tur att vi somnat då, för vi gillar att ha tänd lampa i vårt rum under natten alla tre.

Lämna ett svar