Simskola och Stockholm

Moltas berättar:

Idag efter simskolan (vi simmade nästan hela tiden i stora poolen idag) så åkte jag och pappa direkt hem och hämtade mamma, Tett och Vila. Vi skulle nämligen åka till Stockholm och äta lunch hos oldemor och oldefar. Vi svängde in i Barkarby och köpte en bältesstol till Tett med, men Tett sov när mamma var inne och hämtade den, så han märkte inget. Det var bra det sa mamma och pappa, för det skulle vara en överraskning. Men jag visste hur glad han skulle bli om han skulle få se, så jag försökte väcka honom…

Vi hade med oss blommor till oldemor och oldefar, och vi drog fram alla leksaker direkt när vi kom dit. Men det var egentligen dags att äta då, så vi fick inte leka så länge innan maten. Men sen fick vi leka ganska länge, i alla fall jag och Tett. Vila och mamma åkte och hälsade på en av mammas kompisar och hennes bebis, och sen blev de borta så länge att det var dags att åka hem när de kom tillbaka. De hittade inte ens nån parkering, så jag, Tett och pappa fick gå ner till bilen direkt när de kom tillbaka, för att åka hem. Oldemor och oldefar följde också med ner och sa hej då. Också hade de gett oss godis med, det var bra det, för Vila var så ledsen över att inte få vara hos oldemor och oldefar en stund till (för när hon fick godispåsen blev hon glad igen).

Vi hade hunnit fika med hos oldemor och oldefar, så vi var inte så hungriga när vi åkte hem. När vi kommit hem däremot var det gott med en kvällsmacka innan det var dags att gå och sova.


Lämna ett svar