Barnens dagböcker

Ni som är flitiga twum-besökare har antagligen sett att det är en röd plupp (dvs nytt inlägg) vid barnens dagböcker mer eller mindre varje dag. Och jo, nästintill varje dag de närmaste åren har det faktiskt kommit ett nytt dagboksinlägg. Så barnens dagböcker är lätt den mest uppdaterade kategorin på twum. Och också anledningen till att twum från början byggdes, för att vi skulle ha en plats att berätta för mor- och farföräldrar och andra som inte är fysiskt nära om barnens liv och utveckling. Varje barns dagbok ligger i vänsterspalten, för er som missat dem.

 

Några har kommenterat att dagboken dock ligger lite efter i tiden. Bara därför har vi nu speedat på inläggs-takten lite, bara för att de inlägg som ligger för dagen inte ska vara ett par månader gamla, för att de som vill följa barnens liv ska kunna göra det lite mer up-to-date. Men de kommer att fortsätta att vara förskjutna ett tag framöver, för att alla inlägg ska få sin egen publiceringsdag.

 

Jag har gett nyårslöftet "Skriva dagbok" i många år, och jag har aldrig lyckats längre än ett par veckor. Jag har nu slagit personrekord i hästlängder. I snart sju år har jag skrivit dagbok. Och inte bara för mig själv, utan även för mina tre små älsklingar.  Och jag utnämner härmed mig själv till världsbäst som barndagboksskrivare. Eller åtminstone världsmest.

Lämna ett svar