Jag fyller 4 år!

Oj vad jag vaknade tidigt i morse. Det är ju inte varje dag man fyller fyra direkt. Jag vaknade redan klockan 5, och sen dröjde det mer än en timme innan resten av familjen vaknade. Åh vad de var sega…

Jag väntade och väntade på att alla skulle göra sig iordning, så jag kunde bli firad nån gång. Sen äntligen sa mamma till mig att jag skulle gå och lägga mig i min säng, så gick resten av familjen ner och hämtade min födelsedagsbricka och paket. Sen kom de och sjöng så fint. Jag frågade efter tårta när det bara var muffins på brickan, men då sa mamma att man inte brukade äta tårta på morgonen. Ok då…

Jag fick Dinosaur-king-gubben Max och hans dinosaurie, coolt. Också fick jag lego, pengar och en bok om Harry och hans hink med dinosaurier. Moltas och Vila fick en varsin bok.

Sedan var det dags att gå till dagis. Jag hade egentligen inte lust med det, men det kändes i alla fall lite bättre att gå till dagis när jag fick ta med mig glass dit och bjuda mina kompisar på. Jag blev firad på dagis efter lunch, och fick ett litet paket också, med en kylskåpsmagnet med Knytte på.

Mamma kom och hämtade oss på dagis, sen åkte vi och hämtade pappa på jobbet och åkte och handlade plockmiddag. När vi kom hem hjälpte Moltas mig att bygga ihop min legobil jag fick i morse, och sen fick jag fler paket. Jag fick en sparkcykel, en lego-film, ett Buzz-spaceship, en boxningspåse och boxhandskar och en Yoda. Moltas och Vila fick de två andra Dinosaur King-gubbarna, det var kul, nu kan vi leka med dem ihop.

Sedan plockade mamma och pappa fram plockmiddag som vi fick äta i soffan, samtidigt som vi tittade på Lego-filmen. Oj vad den var spännande. Jag var han med svart hår. Sen när han med svart hår blev uppäten av ett slemmigt monster var jag snabb att säga ”ok då, jag är inte han med svart hår”. För jag ville ju inte bli uppäten av ett slemmigt monster heller.

Vi orkade inte se klart filmen, utan bröt när det var tjugo minuter kvar, och gjorde oss iordning för att sova. Men innan vi gick och la oss åt vi förstås tårta, det var smaskigt. Jag tog en tugga direkt från stora tårtan, men det gjorde inget sa mamma och pappa, det fick man visst göra när man fyllde år 🙂

På kvällen somnade jag gott omgiven av alla mina nya grejor. Åh vad det känns bra att vara fyra år.


Lämna ett svar