Ny stol, leksaker och påskdisko

Tett berättar:

Idag efter frukost skulle vi ge oss iväg till leksaksaffären för att köpa en diskokula till vårt långfredagsdisko som vi skulle ha ikväll istället för vanligt fredagsmys. Då tog mamma och pappa fram en överraskning till mig, nämligen en ny bältesstol till mig. En likadan som Moltas har! Jippie, jag har blivit stor!!!

Jag bad att få åka längst bak i bilen, för åh vad jag har längtat efter det (och mamma och pappa har bara sagt att jag är för liten för det). Men idag fick jag göra det minsann! Det var väldigt spännande vill jag lova.

På leksaksaffären sprang vi omkring och kollade på coola leksaker, och mamma och pappa hittade diskolampan de letade efter, vilken tur. Sen när vi kom hem var det lunchdags, och sen var vi ute och lekte ganska länge. Till och med så länge så Vila blev för trött för att vara med på fredagsdiskot och ville gå och sova istället. Tok-Vila.

Men vi andra hade disko i alla fall. Jag dansade bara lite men Moltas, mamma och pappa dansade så att det blev alldeles svettiga. Men jag åt i alla fall mycket snacks, och tyckte att det var kul med disko även fast jag inte dansade så mycket. Och jag gillade verkligen diskokulan som gjorde att det blev vita fläckar i taket 🙂


Lämna ett svar