Till Stockholm med mamma

I morse när vi vaknade firade vi Tett såklart, han fyller ju fyra år idag. När vi firat med paket (jag fick en bok till som jag kan läsa själv) och fika så gick vi och lämnade Tett och Vila på dagis. Sen gick pappa till jobbet och jag och mamma gick hem och åt frukost. Efter frukost fick jag spela Mario Galaxy ett tag, och mamma spelade också lite med mig, tills det var dags att åka mot Stockholm. Mamma skulle på ett möte där och jag skulle få vara hos oldemor och oldefar under tiden.

Vi stannade på Mc Donalds på vägen och åt lunch, det var smarrigt. Dessutom hade de fått in nya Draktränaren-drakar, så mamma köpte till Tett och Vila med. Sen skulle vi äta glass till efterrätt men då var glassmaskinen trasig. Men vi kunde köpa glass på Max istället, tur!

När vi kom hem till oldemor och oldefar stekte oldemor pannkakor till mig, mums vad gott. Sen gick vi och handlade och köpte godis och så, och lekte med alla bilarna förstås. Mamma ringde när hon var på väg från sitt möte, och jag och oldemor gick ner och mötte henne när hon kom. Då fick jag och mamma skynda oss hem till Västerås, för att hämta Tett och Vila på dagis.

Mamma hade tagit med min iPod som jag fick spela på på vägen hem, kul! Vi hämtade pappa med bilen efter att vi hämtat på dagis, och sen handlade vi lite och åkte hem och födelsedagsmyste med ny film (lego-film) och plockmiddag i soffan. Innan vi gick och la oss åt vi tårta med förstås, öppnade resten av paketen. Vi fick varsin Dinosaur King-gubbe och Tett fick sparkcykel, box-påse och lite annat skoj. Jag tror han hade en bra födelsedag.

Lämna ett svar