Utvecklingssamtal och picknick

Idag kom mamma och pappa till skolan lite tidigare än vanligt. Vi skulle nämligen ha utvecklingssamtal med min fröken, man ska ha det innan man ska börja i skolan.

Jag fick säga vad jag tyckte om och vad jag ville lära mig och göra mer, och då sa jag att jag tycker om att läsa och skriva. Och det gör jag ju.

Efter utvecklingssamtalet åkte vi och hämtade Tett och Vila på dagis, och sen åkte vi hem och lämnade bilen och hämtade picknick och gick tillbaka till skolan. Vi skulle nämligen ha förskoleklass-avslutning.

Vi fick skriva ord på tavlan, räcka upp handen för att visa vad vi lärt oss under året och andra såna saker i klassrummet. Sen gick vi ut en sväng, och hade Röris. Och efter det hade vi picknick. Vi hade med smörgåsar och festis, och kakor. Det var gott. Det var fint väder hela tiden, men ganska mörka moln på himlren, så vi hade nog tur som slapp regn. Jag såg en familj som hade en korg som de hade sin picknick i, då pekade jag på den och sa till mamma ”titta, de har riktig picknick”. Sen sa mamma att hon tyckte att vi skulle köpa en sån också. Hoppas vi gör det.


Lämna ett svar