Simavslutning och Skansen

Moltas berättar:

Idag hade jag simavslutning, och då fick föräldrar och syskon komma och kolla, så det gjorde mina föräldrar och syskon 🙂 Vi fick visa att vi kunde simma, och bubbla under vattnet. Sen fick jag ett simmärke också, Baddaren.

När simavslutningen var slut så åkte vi till Skansen. Vila skulle lämna in sina nappar till kissekatterna. Det tog lång tid att hitta parkering, men när vi väl kommit fram sen så var alla glada.

Det var jättefint väder, och vi picknickade lite med glass (mamma och pappa åt mat) och sen gick vi och tittade på djuren. Vila lämnade sina nappar till katterna med, hon var jätteduktig. Vi var stolta över henne hela familjen. Vi träffade på en ekorre med som vi matade med frön som vi fick från en tant som hade såna.

Vi var kvar på Skansen ända tills de stängde, sen åkte vi till Pizza Hut inne i stan och åt en seeeen middag. Mamma och pappa tyckte vi skulle åka hem istället, men vi ville så gärna äta på Pizza Hut alla vi barn, så då fick vi det. Och oj vad vi var snälla på restaurangen trots att klockan var över åtta när middagen serverades.

I bilen på vägen hem sen somnade Tett och Vila snabbt, medan jag lyckades hålla mig vaken hela resan hem. Oj vad jag var uppe länge idag. Och oj vad det har hänt mycket idag.


Lämna ett svar