Barnkalas

Jag hade bestämt att jag ville ha ett legokalas när jag fyllde år, och jag var väldigt bestämd med vilka som skulle få komma. Ett legoinbjudningskort var fick Tilde, Noel, Jacob, Maja och Vila. Som tur var ville alla komma 🙂 Moltas var också bjuden, men han var bjuden på ett annat kalas också som han valde att gå på. Men jag hade ju så många andra kompisar här så det gjorde inget.

Jag började med att visa runt mitt och Vilas rum för alla kompisar när de kom, sen öppnade jag paketen. Gissa vad det var i paketen? Just det, lego 🙂

Sen lekte vi ute en stund, och när mamma dukat fram fika kom jag på att jag ville att vi skulle fika ute, så då fick hon flytta ut allt. Det blev bra må ni tro, till och med ballonger fick vi ute. Och legotårta förstås.

Vi lekte en stund till sen innan det var dags för fiskedamm, med legogodispåsar förstås. Det var lego i påsarna också, så vi byggde ihop alla våra saker, mamma och pappa fick hjälpa till. Sen målade vi lite legobilder som mamma skrivit ut, vi hann precis med det innan kalaset var slut.


Lämna ett svar