Midsommarafton med fullt hus

Idag är det midsommarafton. Då ska det komma hit massor av kompisar, också ska vi klä en midsommarstång, och dansa runt den.

Martin kom först, pappa hämtade honom vid tåget. Sen kom Anna-Karin, Martin, Siri och Vincent. Och Maria, Ola, Moa och Linnea. Oj vad många kompisar att leka med.

Vi började med att städa ur poolen allihopa, och fylla upp den med vatten. Det var ju badväder ju.Efter badet blev det sillunch och snaps. Men vi barn och pappa åt förstås köttbullar, och drack ingen snaps.

Sen gick vi ut och plockade blommor. Mest mammorna och barnen faktiskt, men sen fick papporna vara med och klä midsommarstången (och slå ner den i backen). Det blev inte så mycket dans runt den däremot, men lite i alla fall…

Sen spelade vi lite wii, gjorde kransar och busade innan det var dags att äta igen. Grillmiddag. Vi barn fick korv och bröd och de vuxna åt kyckling och kött och gott. Sen var vi vakna jättelänge och åt godis och såg på film. Och åt jordgubbar och åt glass också förstås, det måste man ju göra på midsommarafton 🙂


Lämna ett svar