Åker stooor båt

Vi vaknade av klockan i morse, och tog bilen till den stora båten. Vi gick ombord och sen åt vi frukost på båten. Det fanns massor med gott att äta till frukost, pannkakor till exempel. Mums.

Sen spelade vi lite och kollade på lekrummet, och var ute på däck och kollade på vattnet. Sen var vi nästan framme, det var inte en så lång resa.

När vi kom fram till Mariehamn åkte vi ett tåg runt ön, det var kul. Sen stannade vi till och gick och tittade lite i affärer. Sen gick vi ner till vattnet och kastade sten och sen gick vi till en badplats där vi barn badade. Det fanns en jättestor lekpark där med, så vi lekte där med. Vi gick till en liten ö på ön med, där det fanns fina påfåglar och andra djur.

Sen promenerade vi tillbaka till båten och sen åt vi middag på båten. Efter maten gick vi upp och satte oss ute på däck, och där somnade alla vi barn i solen i mamma och pappas knän. Jisses, det är uttröttande att vara på semester 🙂Lämna ett svar