Från Småland mot Nacka

Idag var det dags att lämna vår fina stuga. Efter frukost på altanen och städning av stugan så bar det av mot Bullerbyn och Mariannelund och Lönneberga. Det var kul i Bullerbyn, där åt vi glass och kröp in i ett träd och hoppade i hö. Sen åkte vi vidare mot Mariannelund och köpte lite godis till Moa och Linnea som vi skulle hälsa på, och sen åkte vi till Katthult där Emil bor. Det var kul att se gården, men stackars Moltas blev getingstucken på halsen 🙁

Efter Lönneberga lämnade vi Småland och åkte upp till Nacka, till Maria, Ola, Linnea och Moa, till en stuga som de hade hyrt. Den var jättemysig. Marie, Per, Alvin och Alvins kusin och mamma var där med när vi kom. Vi åt lite och busade och spelade tv-spel med Moa och Linnea. Sen sov vi i en egen stuga som stod på samma gård som deras hus, det var mysigt.


Lämna ett svar