Åker racerbil och badar havsbad

Idag var vi ute och åkte racerbil alla barn. Tett åkte med morfar, Vila med mormor och Moltas med morfar igen. Vi hann också bada i poolen och äta lunch. Sen packade mamma och pappa ihop alla våra grejor, och på eftermiddagen åkte vi till Tilde, Sebastian, Molly och Susann på stranden vid Härnösands havsbad på väg hem till Västerås. Det var mysigt där, men ganska så kallt i vattnet. Vi solade och lekte med kusinerna. Till exempel så gjorde vi ett sandhopp. Vi fick bullar och smörgås och dricka av Molly, Tilde och Sebastians mormor också som också var där. Sedan skjutsade mamma hem Susann, Molly och Sebastian och då köpte pappa en varsin glass till oss barn som vi fick äta i bilen sen. Sen såg vi film hela vägen hem sen, och när vi kom hem var det så sent att vi fick sova direkt. Moltas hade en jättelös tand med som vi trodde skulle lossna idag, men det gjorde den inte.


Lämna ett svar