Slappdag

Vila berättar:

Idag var det varmt och skönt ute. Moltas var hos Carl och badade och spelade fotboll nästan hela dan, och Maja var hos oss och lekte med mig och Tett. Vi badade i poolen, och sen gick vi och åt lunch på pizzerian, mums. Vi gick till lekparken en stund efter maten, och åt glass där som efterrätt. Sen åkte vi till stranden och badade. Det var skönt, men sen när jag och Tett badade själva och mamma och pappa satt på stranden så ramlade jag i vattnet och tog mig inte upp, så jag höll nästan på att drunkna. Det var jätteotäckt 🙁 Som tur var såg mamma direkt när jag ramlade, så hon sprang ut i vattnet och drog upp mig ur vattnet. Men usch vad otäckt det var tyckte hela familjen, så vi gick upp och la oss i strandstolarna på stranden och somnade alla fyra. Jag i mammas famn och Tett hos pappa. Sen åkte vi hem och hämtade Moltas.


Lämna ett svar