7-årskalas

Idag hade jag mitt 7-årskalas, kul! Emil H, Isac, Jacob, Elias, Tobias, Max, Carl och Samuel kom på mitt kalas (också Tett och Vila med förstås). Adam skulle också ha kommit, men han var sjuk, stackars Adam. Emmelie och Keith kom också, fast inte för att vara med på barnkalaset. Jag fick en cool Manchester United-tröja av dem.

När alla kommit fick jag öppna paket, och sen fikade vi gott. Pappa hade gjort en fotbollstårta till mitt fotbollskalas. Den var jättefin. Efter fikat fick vi kasta vattenballonger på garagedörren, pappa hade ritat upp ett mål och en målvakt där som man skulle skjuta mål på.

Sen lekte vi och spelade fotboll, och byggde ihop flera av de legopaket jag hade fått under dan. Också hade vi ju förstås fiskedam också. Ett riktigt toppen-kalas om ni frågar mig 🙂


Lämna ett svar