7 år idag

Ja, jag fyller ju år idag. Mamma, pappa, Tett och Vila kom och sjöng och gav mig fika på säng. Chokladbollar, mums 🙂 Jag fick en massa paket också såklart. Till exempel Mario Galaxy 2, en Ben 10-dräkt och film (det fick jag nere vid frukost), pengar och fotbollskläder och ett fotbollsalbum med fotbollskort. Jag ska ju börja spela fotboll.

Pappa fixade sconesfrukost sen som vi åt ute på altanen, jag hade önskat mig det. Sen hade vi en solig och bra dag, och upptäckte en igelkotte som bodde under vår altan. Den var jättefin. På eftermiddagen kom farmor, farfar, oldemor och oldefar och hälsade på och firade mig, de grillade och åt middag med oss. Vi fikade tårta som farmor bakat och sedan fick jag paket av dem också, pengar av oldemor och oldefar och en trollerilåda av farmor och farfar. Oj vad jag trollade sen. Carl kom hit och lekte med mig sen också, och sen följde jag med honom hem och lekte en stund, och visade trolleritrick för dem med.

När jag väl gick och la mig på kvällen, efter mycket spelande, paketöppnande och lekande, så var jag alldeles trött. Och lycklig.


Lämna ett svar