Barnen flyger och trollar

Efter att ha kollat på några av Harry Potter-filmerna och julkalendern med Supersnällasilversara (som fortfarande går varm hemma) med barnen så har frågan dykt upp om de kan trolla och flyga på riktigt. Moltas har börjat få lite koll på det där om de är på ”riktigt” eller om de är skådisar. Men flygningen och trollandet, hur går det till?

Sagt och gjort, vi gick ut på gården och filmade lite för att sedan klippa och klistra lite i Flash och Imovie. Och även om Moltas älskade filmerna så konstaterade han att Harry Potter var bättre när han såg resultatet… så nu gäller det bara att förklara skillnaden på filmbolagens budget och kunskaper jämfört med våra 😉

/>

2 reaktioner till “Barnen flyger och trollar”

  1. Ha, ha, tack…
    …men du har nog bara kollat på din lilla Iphone-skärm. Mycket issues med detta om du kollar på stor skärm…

    (skyller det delvis på bristfällig teknik och programvara, men till största del okunskap förstås 😉

Lämna ett svar