Höstlovsbio

Igår hade jag och Moltas en höstlovsdag. En enda ynka dag lyckades vi snylta till oss (nja, vi ska ha en till imorgon faktiskt). Vi var ute och fikade, lunchade med Tårdie och gick på höstlovsbio. Vi var på Elektra här i Västerås och såg filmen Äpplet och Masken, en dansk animerad barnfilm. Som var jättebra faktiskt (över förväntan). Fint budskap och roligt att se något annat än Disney-animerat för omväxlings skull.

 

Imorgon står Smurf-film på att-göra-listan och våfflor till lunch. Barnen har fått bestämma. Till middag ville de ha korv och makaroner. De är riktiga gourmander våra barn… Tård ska ut och äta med sina kollegor, så jag får väl hitta på en egen middag på fredag. Nog för att rött vin är gott till det mesta, men jag har svårt att få det att funka med korv och makaroner… 😉

 

Förutom smurfar ska vi nog hinna med att måla några t-shirts också hoppas jag. Och bygga lite lego och rita prinsessor, flygande hästar, rymdraketer, drakar och Marios.

Lämna ett svar