Härlig vårdag med hopp

2011-04-17

Moltas berättar:
Idag sov vi ganska länge, sedan spelade vi en stund på min dator (och på tv:n) innan det var dags för frukost. Jag fick testa pappas iPad lite med. Efter frukost åkte vi ut och letade födelsedagspresenter till Tett. Sen åkte vi hem och åt frukt-mellis på altanen innan det var dags att leka med kompisar. Jag gick hem till Carl och hoppade studsmatta med honom och Samuel, och Tett och Vila gick hem till Jacob. Vid halv sex kom vi hem och då följde Jacob med hit en stund. Mamma och pappa grillade hamburgare och vi åt efter att vi spelat lite på wii och på våra ipodar. Sen var det dags för middag, mums vad smarrigt det var med hamburgare. Vi satt ute och åt förstås, hela familjen är lika nöjda att det äntligen är vår och altandags igen 🙂

På kvällen tittade jag, mamma och pappa klart på Harry Potter 5. Åh vad spännande.

Lämna ett svar