På Johannas kalas

2011-05-01

Idag var jag bjuden på Johannas kalas. Mamma och Bettan åkte med mig till leksaksaffären för att köpa en present först, jag köpte en fin Barbie som var en ballerina. Det passar Johanna bra, för hon gillar att dansa balett, och har lärt mig att göra det också 🙂

Vi började med en tipspromenad på kalaset. Jag ville att mamma skulle vara kvar och gå tipspromenaden med mig, så det gjorde hon och Bettan. Jag och Klara var jätteduktiga, vi kunde svar på alla frågor utom en. Vi vann också och hade rätt svar på flest frågor, vi tävlade.

Sen fick vi fika och fick leka andra lekar med Johannas storasystrar. När mamma och Bettan kom och skulle hämta mig så hade vi precis gått ut och skulle leka ute. Det var så kul så jag sa till mamma att jag ville stanna en stund, så hon gick in och fikade. Sen fick vi fiskedamm med en bok, såpbubblor, frukt och en kylskåpsmagnet. Kul. Vi blåste såpbubblor sen och åt vindruvor, mums.

Sedan följde jag med mamma och Bettan och shoppade en stund, vi var på kläaffärer och på Ica. Jag fick sitta i vagnen på Ica och hjälpte mamma att blippa alla varor.

Kommentera