Det jag förväntar mig

2016-11-03

Det ska bli kul  att åka till Spanien men ja komme sakna mina kompisar. Jag kanske ska gå i kross och det är kul och coolt. Det känns lite konstigt att inte gå till skolan och när jag kommer tillbaka så känns det nog lite läskigt att åka buss. Men det går no bra. Jag kommer säkert gå i någon aktivitet i Spanien. Och jag får en dubbelsäng och kommer starta en kanal som heter mitt liv i Spanien på YT. Och förhopningsvis med en kamera om jag får råd med den innan Spanien. Anars så får jag vlogga med mobilen. Ja kommer säkert lära mej mycket engelska i Spanien och hopas att jag lär mej otminstonde 100 ord. Och jag ska ringa mina vänner otminstonde varannan dag jag kommer åka mycke rulskriskor. Och kommer skypa med min klass. Det är det jag förväntar mej tack och hej.

Vila

Kommentera