Idag var vi på konstmuseum

2016-12-14 Tett

HEJ! Idag var vi på konst museum och det var nångon som hade samlat på massa saker i ett hus dom var väldigt stort och dom gjorde mycket konst. Och Piccaso hade målat några saker. Och nånting som var konstig var att alla tjejer var nakna och inga killar var  nakna och jag och min bror var hungriga och vi ville äta mat men mamma sa att vi måste sluta tjata. Vi var där typ 2 timmar. Och det var coolt utsikt. Och man fick inte ta kort på vissa ställen men man fick ta kort på ena halvan men inte andra. Det var en skoluppgift att vi skulle hitta nåt att måla av men vi hitta inga andra som var lätta att komma ihåg förutom Mona Lisa så vi gjorde en bild på Mona Lisa och ni vill inte se bilden får den var inte så bra… Det fanns en shop där mamma och Vila kolla. Mamma köpte en naken kvinna på en necessär och den tyckte hon var fin. Museum hette Museu cau ferrat.

konstmuseum-tett

Lämna ett svar