Besök i Kista centrum och Sara hälsar på

Hela förmiddagen sov jag gott med mamma, för jag hade varit vaken nästan hela natten och skrikit och varit helt otröstlig. Inte förrän vid halv fyra vaknade jag till första gången. Mamma och pappa är rädd att min tremånaders-kolik har börjat, men det är det nog inte. Jag hade väl bara lite ont i magen och ville inte sova just när mamma och pappa ville sova i natt. Det finns ju så mycket att titta på…

På eftermiddagen åkte vi till Kista centrum, för mamma skulle handla presenter till pappa som fyller år på söndag, och pappa och jag skulle passa på att handla lite mat på Konsum under tiden. Jag fick sitta i sele på pappas mage, och det stortrivs jag med, så jag sov gott hela tiden.

När vi kom hem så kom mammas kompis Sara på besök och ville titta på mig. Hon hade med sig present till mig, och tyckte att jag var jättesöt. Jag visade att jag var en vaken kille och var vaken nästan hela tiden när hon var här, låg och kikade mest hela tiden. Hon åt och fikade med mamma och pappa, och jag var snäll och gjorde inte så mycket väsen av mig. Förrän när hon gått hem och mamma och pappa la mig på sängen på kontoret för att de skulle lägga ut min hemsida. Då blev jag lite arg. De kan ju inte tro att de ska få göra nåt annat än att ägna tiden åt mig. Fast å andra sidan så vore det ju roligt att få ut hemsidan, så jag ska kanske låta dem få göra det ändå. En egen hemsida vore ju toppen! Nu har pappa plockat fram selen så nu får jag sitta i den på hans mage, det gillar jag ju. Så nu kommer min hemsida ut. Äntligen. Jippie!!!

6 reaktioner till “Besök i Kista centrum och Sara hälsar på”

  1. Frågan är…
    Varför du ens tittar på filmer av denna typen när du antagligen vet att du inte kommer att tycka om den 🙂

    Alla filer är ju inte lika bra som Armageddon

  2. Aaaaaaaarmageddon…
    Nja… ibland är man sugen på ”effektfilmer”. Men jag brukar nog försöka hålla mig undan sånt.

    Fast Day after tomorrow var som jag hade tänkt mig. Man skulle dock sett den på bio. För det var ju ändå lite snygga effekter och sköna landskap man kunde njuta av emellanåt. Skulle nog säga att den var rätt mycket bättre än Armageddon 😉

  3. Jo…
    det är ju sant. Ska villigt erkänna att jag inte heller tyckte den var speciellt bra (förutom effekterna minus vargarna).

    Nä… tacka vet jag ”klassiska” filmer som Scarface

Lämna ett svar