Besök hos barnmorskan på MVC och fika i Solna

Vi var hos mammas barnmorska från MVC i dag, för att plocka bort knuten från såret på mammas mage. Hon var jätteglad att få se mig, och hade redan hört talas om att jag hette Moltas från en av mammorna från föräldragruppen, hon som vi träffade när vi skulle åka hem från BB. Hon kollade lite värden på mamma, och allt verkade jättebra. Jag sov mest hela tiden på pappas bröst, alla tyckte det såg jättemysigt ut. Det var det också.

Sen åkte vi hem en sväng, och sen ringde pappas kompis Peter från Lidköping och berättade att han var i Solna, så då åkte vi dit och fikade med honom. Jag sov medan de vuxna fikade, sen vaknade jag och var jättehungrig. Så jag och mamma gick ut till bilen så fick jag lite mat där, och en ny blöja (mamma och pappa hade klantigt nog inte med någon blöja in, utan de låg i bilen allihop)… Sen skjutsade vi pappas kompis till tunnelbanan och åkte hem.

När mamma pratade i telefonen med morfar senare på kvällen, och jag låg i sängen på kontoret och kikade, så log jag mot mamma igen när hon kom och kikade till mig. Hon sprang förstås och hämtade kameran på en gång och skulle försöka fotografera mig leende, men jag vägrade att le inför kameran. Men ett par leenden till gav jag henne ändå, men inget i kameran, bara ett halvt lyckades hon fånga.

Lämna ett svar