Första picknicken och navelskorpslös

I dag är jag 4 dagar gammal, och har varit ute på picknick för första gången i mitt liv tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar. Utflykten gick till Hagaparken, och trots att det var spännande med getingar, vatten, träd och gräsmattor så sov jag mest hela tiden efter att jag fått äta lite bröstmjölk till picknick. Man sover ju så gott ute i friska luften, mätt och belåten och allt. De andra mumsade på grillad kyckling, potatissallad och chiabatta-bröd och drack vin (utom mamma förstås som fick hålla sig till alkoholfritt eftersom hon är rädd att jag ska bli full annars) under tiden jag sov, och myste i största allmänhet.

När vi kom hem slappade vi lite, och sen ställde sig mormor och morfar i köket igen och fixade medan jag och mamma och pappa fick ta det lite lugnt. Det blev en god middag med oxfil

Lämna ett svar