Första stadsbesöket

3 dagar gammal var jag ute på stan för första gången med mamma, pappa, mormor och morfar. Jag var lite kinkig i början, så mamma och pappa fick gå ner med mig till bilen i parkeringshuset och mata mig ett par gånger innan jag kunde gå med på att de skulle få äta lunch på hötorget, och gå och shoppa lite. Det var ju så mycket att se så man blev helt hungrig hela tiden, massor med nya människor och trängsel och stånd på hötorget. Min morbror Daniel kom dit också så han åt lunch med oss, och farbror Björn kom förbi och sa hej tillsammans med sin Malin. Sen blev det lite shopping efter lunchen, mamma köpte sig en ny väska som är stor nog att rymma blöjor och sånt tills nästa gång vi ska ut på stan jag och hon, och mormor köpte blommor till oss, från gammelmormor bland annat.

Sen åkte vi och handlade lite mat, och hämtade ut blombud på blomaffären i Spånga. De var från Henrik, Annika och Rebecka nere i Lidköping. Dem har jag inte träffat än, men mamma och pappa har pratat mycket om Rebecka, som nästan är ett helt år äldre än mig, om att hon är så söt. Så jag ser fram emot att få träffa henne snart. När vi kom hem efter all shopping så kom morbror Daniel igen, han skulle hämta mormor och morfars bil. Han kommer tillbaka med den i morgon, då ska hans tjej Emelie följa med också, så då får jag träffa henne.

Senare på kvällen så kokade mormor och morfar kräftor och fixade middag som vi åt på balkongen. Jag var riktigt tjurig första gången i mitt liv, så pappa kunde knappt äta eftersom han var tvungen att sitta och vagga mig hela tiden. Han försökte allt lägga ner mig ett par gånger, men då blev jag jättearg!

8 reaktioner till “Första stadsbesöket”

  1. såklart…
    ..jag gjorde inlägget bara för att få använda pizza-symbolen… och kanske även LITE, LITE för att du typ nämnt pizza-suget typ varannan timme senaste veckorna 😉

  2. …och nu har jag käkat en…
    …pizza. Och är så mätt. Denna nyttiga middag tänker jag komplettera med en påse smågodis…

    …så ni kommer nog få se mer av mig i framtiden.

Lämna ett svar