Släkten på besök på BB

I dag var mamma uppe och gick tidigt på morgonen och var och åt frukost i matsalen till personalens förvåning. Hon var tydligen pigg för att vara så nyopererad. Efter frukosten passade mamma och pappa på att sova lite när jag sov, eftersom de varit vakna med mig nästan hela natten. Sen kom morbror Daniel på besök. Jag, mamma och pappa gick ner och träffade honom nere i cafeterian, eftersom man inte fick ta emot besök på rummet. Också var det bra för mamma att vara uppe och gå med, så att hon kommer igång efter operationen. Morbror hade med sig blommor till mig, jättefina. Han tyckte att jag var jättesöt, och hade ringt till mormor och berättat hur fin jag var när han var på väg därifrån.

Sen gick vi upp till rummet och vilade och jag fick äta lite igen, sen skulle farmor, farfar, farbror Björn och hans tjej Malin och oldemor och oldefar komma, så vi gick ner till cafeterian igen och träffade dem. Jag var så trött efter allt som hänt senaste dygnet att jag sov nästan hela tiden. Farmor och farfar hade med sig en massa presenter till mig, men pappa fick öppna dem eftersom jag var så trött. Alla tyckte förstås att jag var jättefin och ville hålla och krama mig. Jag tyckte det var jätteroligt att träffa alla även om jag sov mest hela tiden.

När vi kom upp till rummet igen åt vi lite, sen sov vi gott alla tre hela natten nästan, jag åt ett par gånger bara. I natt fick jag sova i mammas säng, det var mycket mysigare än den där trista platsbaljan. Mamma var ju piggare nu med så hon kunde röra sig lite i sängen och lyfta mig och flytta mig, i går natt var hon ju väldigt öm i såret på magen efter operationen. Så nu var det inga problem att få mat när jag än sa till…

Lämna ett svar