Lyxsvit med utsikt över Sundsvall

Idag var det dags att åka ner och fira en liten mini-bröllopsresa på tu man hand. Vi åkte ner mitt på dan nån gång till Sundsvall. Från klockan två fick man checka in på hotellet, och vi ville ju utnyttja sviten så mycket vi bara kunde.

När vi checkat in och hittat sviten häpnades vi över utsikten. Panorama-fönster med utsikt över hela Sundsvall. En jättemysig svit med en välkomnande hall, en toalett med bastu till höger och ett vardagsrum som var placerad så man satt med panoramafönstren framför sig när man satt i soffan. Sovrummet var jättehärligt med, det första vi skulle se imorgon bitti när vi vaknade var ett Sundsvall i morgondis.

Efter att ha inspekterat sviten dukade vi upp lite försnack till middagen från korgen vi fått som bröllopspresent med vin, ostar, kex, snacks med mera. Vi satt och avnjöt korgens innehåll tillsammans med varandra och den hisnande utsikten, innan vi bytte om och snofsade till oss för en middag på en av Sundsvalls restauranger. Vi hittade ett jättemysigt ställe nära torget som serverade helt underbart goda grillspett med goda tillbehör. Men först tog vi en liten drink och lite nötter som förrätt. Mums.

Efter den goda middagen gick vi upp till bion och köpte biljetter till Stålmannen 2. Kan tyvärr inte ge någon betyg eftersom jag somnade under introt. Alldeles för lite sömn under de senaste veckorna och stor mättnad efter god mat bidrog nog till detta, så det är inget man ska döma filmen efter.

När filmen var klar och jag sovit gott i ett par timmar åkte vi upp till sviten igen och drack champagne, tittade på Sundsvalls nattbelysning och myste resten av kvällen.

Lämna ett svar