Studsar på stället

Idag när mamma kom hem så kom hon och väckte mig, för jag låg och sov. Jag var sååå trött, så jag slumrade vidare hos mamma i soffan en stund innan det var dags att busa.

Jag fick syn på en Noblesse-ask som stod på köksbordet när jag sprang in till köket och skulle busa med pappa. Jag visste precis vad den innehöll, för jag har fått smaka ibland. Åh vad gott. Så jag tog helt sonika tag i stolen, drog ut den och klättrade upp på den (för första gången). Och snodde åt mig chokladkartongen, lyckades få upp den och tog så många noblesse jag bara hann och tryckte in i munnen. Mums. Min största lycka var att mammas telefon ringde så hon var tvungen att svara och fick lämna mig att äta upp all choklad 🙂

Idag har jag börjat med nåt nytt också (förutom att klättra på stolar och stjäla choklad). Jag står och studsar på stället… försöker hoppa jämfota, men det blir mest att jag står och skuttar. Men det är kul och mamma skrattar jättemycket när jag gör det. Jag försöker springa på tå också, men det går sådär. Har inte riktigt balansen ännu. Men snart så. Mamma tycker att jag ser ut som att jag försöker dansa balett.

Jag busade massor med mamma på köksgolvet hela kvällen. Vi lekte tittut och studsade på golvet, jag härmade mamma. Pappa bara skakade på huvudet och undrade vad vi höll på med. Jag var så uppspelt och sprallig så jag råkade springa rakt in i bordet. Och sen rakt in i köksbänken. Men jag hade så kul och skrattade bara trots att det gjorde ont och kommer att bli fula märken i ansiktet. Fast det börjar vi bli van vid nu, det blir lätt så när man klättrar och busar som jag.

2 reaktioner till “Studsar på stället”

Lämna ett svar