Söder, barnprogram, spring och bus och äter själv

Idag sov jag mycket på förmiddagen och mamma och pappa slappade och tittade på film. Jag tittade på barnprogram också, ett finskt med en vovve. Jag såg hela programmet, satt i mammas knä så hon fick peka och berätta vad som hände (eftersom jag inte förstår finska).

Efter lunch (jag åt min lunch alldeles själv idag för första gången, mamma visade hur jag skulle ta mat med skeden i tallriken och sen stoppa skeden i munnen, och jag fattade direkt) drog vi iväg in till stan och gick på söder. Mamma köpte en dyr kostym och sen gick vi och shoppade lite smått och gott innan affärerna stängde. Sen fick jag springa omkring på medborgarplatsen bäst jag ville. Åh vad kul det var.

Vi fikade lite med, jag fick god vaniljbulle av mamma och kardemummabulle av pappa. Också mina Tom och Jerry-kex förstås som jag alltid har med mig 🙂

När vi kom hem fick jag äta själv igen (och klarade det lika galant som vid lunch) och sen sova eftersom jag inte sovit sen i förmiddags. Mamma och pappa åt och drack vin och myste medan jag sov. Egentligen skulle mamma och pappa ha gått på fest ikväll, men eftersom morbror inte ville passa mig så kunde de inte det. Det var bra tyckte jag, för jag gillar inte när de går på fest.

De väckte mig efter åtta nån gång och tyckte att jag skulle få en ren blöja, en pyjamas och lite gröt. Det tyckte jag var helt ok och blev glad att de väckte mig. Men sen ville jag inte sova igen, utan var uppe med mamma och pappa till ganska sent. Tittade på film, åt lite salta pinnar och myste i soffan… en riktig myskväll!

Lämna ett svar