Bättre på dagis idag

Idag åkte jag och pappa buss till dagis. Det var snöstorm, och blåste som sjutton, så bussen var sen. Men jag gillar massor att åka buss, det är jättekul. Jag får sitta på ett eget säte och tycker om att titta ut genom fönstret när vi åker.

Blev inte ledsen när pappa lämnade mig på dagis idag heller, för idag var Maria där. Sen var det ganska ok på dagis idag faktiskt, jag var bara lite ledsen på förmiddagen, men efter att jag fått lunch (kassler, mums!) och sovit så tyckte jag att det var jättekul att leka på eftermiddagen. Till och med så kul, att när mamma kom (hon stod och tittade på mig en stund utan att jag såg henne, och när hon ropade på mig tittade jag upp och ropade MAMMA) så tog jag tag i hennes hand och ville att hon skulle sätta sig och bygga med lego med mig. Jag var inte alls sugen på att åka hem då. Men när mamma sa att vi måste åka hem så sa jag glatt hej då till alla andra.

När vi kom hem jobbade mamma en stund, sen fikade vi och myste i soffan. Både jag och mamma älskar att ligga i soffan och kramas och titta på Karlsson på taket en stund när vi kommer hem.

Då vi tittat klart på tv så jobbade mamma en stund till och sen kom pappa och ringde på dörren. Då var jag mitt uppe i legobyggande. Pappa gav mig mat och sen fick jag bada medan mamma jobbade klart. Sen blev det ganska tidig sänggång idag, för jag var supertrött. Det är tröttsamt att gå på dagis. Men ganska så kul ändå faktiskt, även om det var lite småtrist i början av veckan.

Lämna ett svar